Tirsdagstur (langtur) fra SNØ P-plass til Haneborgåsen og Skjettenkollen

Fellestur

Dato
24. november 2020 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på SNØ/Skeidar P-plass. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding litt lenger ned til høyre på denne siden.

Oppmøtested/tid: Tirsdag 24. november på SNØ/Skeidar P-plass / inngangen mot Skeidar (3 timer gratis parkering). Buss/tog til Lørenskog stasjon. 10 min å gå fra stasjonen. 

Turmål:  Turen går fra SNØ, under E6 og fortsetter Gjelleråsmarka nordøstover, via Stengunhytta, Hellerudkoia og Lukedammen til vi kommer til undergangen ved Tømte, hvor vi igjen krysser under E6 til Skjettenkollen/Hanaborgåsen. Her tar vi Blåløypa tilbake til SNØ og får se og teste de nye kloppene og gangbanene som er lagt der  i høst. Lengde ca 9 km og 3-4 timer. Det er stedvis våte partier så husk godt fottøy. Ta også med ekstra klær/lue til å ta på når vi raster.

Vi raster underveis så ta med mat og drikke. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT: 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for vorsne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

 

 

 

Tirsdagstur (langtur) fra SNØ P-plass til Haneborgåsen og Skjettenkollen

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på SNØ/Skeidar P-plass. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding ...

Kontaktinformasjon:

  • Stig Solberg
  • Tlf. 91635552