Avlyst Eventyrlig helaften med bålkos, overnatting og Asbjørnsen og Moe (DNT 26- 45 år)

Fellestur

Fra dato
4. desember 2020 kl. 18:00
Til dato
5. desember 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt26-45
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
DNT 26 - 45
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Velkommen til denne enkle med forhåpentligvis givende fellesturen med Vandregruppa og DNT 26-45. Aktiviteten leder eventyrets ånd og fortellingens magi dypt inn i vakreste vestmarka med Nedre Gupu som scene. Der deltakere og turledere kan utøve sine duggfriske tolkninger av «håp, glede og skrekkartet fryd» under trolske omgivelser. Hvis gapahukene, som ikke kan reserveres, skulle vise seg å være opptatte så finner vi vår egen kosekrok i nærområdet og overnatter blant huldrefolket i medbragte telt eller under den åpne himmelen for dem som heller vil det.

Eventyret for den lekne, «unge» voksne planlegges fredag til lørdag 4.-5. desember, med forbehold om skikkelig skitvær og eventuelle endringer i henholdt til rettningslinjene fra helsemyndighetene. Vi møtes på parkeringsplassen ved Franskleiv (Vestmarksetra) kl. 18.00 og vandrer den lille kilometeren til Nedre Gupu. Som nevnt i inngressen kan vi oppleve at samtlige fem gapahuker er opptatte, men det skal ikke påvirke vårt gode humør ettersom vi da får muligheten til å overnatte i egne koronavennlige telt i steden. :) 

Etter å ha funnet oss til rette med presentasjonen, god stemning og oppfyrt bål, er det tid for kveldens høydepunkt. Litt vågalt for noen, kanskje ikke for andre, men alle som én skal bringe folkeeventyrene til Asbjørnsen og Moe til livs. Turleder medbrigner håndsprit og ett eksemplar av Samlede eventyr. Bd. 1-2, som hver og én kan benytte i sin eventyrlige fremføring til alles begeistring. Her er det lov å føle seg utilpass uten at du faktisk er det, altså! :) Vi fordeler positive tilbakemeldinger og setter karakter på hverandres mesterlige opptreden - kanskje det attpåtil vanker en liten premie til den utvalgte vinneren utover den sene kvelden... ;) Naturligvis hører også god mat og godt drikke med i denne fristunden fra korona og hverdagslige kjas og mas. :D    

 

Tidspunkt og oppmøte: Fredag 4. desember kl. 18:00 ved parkeringsplassen ved Franskleiv (Vestmarksetra)

Tilbake: Lørdag 5. desember, eller når det passer dere.

Plasser: 6 deltagere og 2 turledere. 

Pris: Egne kostnader til transport (mulig parkeringsavgift) og mat- og drikke. 

Proviant: 

* Snacks, middag og frokost, eventuelt mer om du ønsker å tilbringe ytterlige utetid.

* På grunn av koronasituasjonen medbringer deltakerene sine egne måltider som forberedes enten med eget stormkjøkken (med bensin/sprit eventuelt egnet gass som brensel) eller over bålet.

Utstyr og bekledning: 

* Håndsprit

* God sekk og gode (vinter)sko er alltids greit

* Kart og kompass om du ønsker

* Sitte/liggeunderlag, (stol), telt/biuvak, sovepose

* Hodelykt 

* Stormkjøkken

* Gjerne en termos eller egnet flaske med vann som kan oppvarmes og plasseres i soveposen.

* Utedo er på området, men likevel lurt å ta med antibac og litt toalettpapir.

* Egnet bekledning i henholdt til værmeldingen

  • Ullundertøy
  • Mellomlag i ull eller fleece
  • Isolert bukse
  • God dunjakke - ikke nødvendigvis (tur)dunjakken som opptar minst muilg plass.
  • Vinter/kjeledress?
  • Regntøy ved behov

 

Riktig bekledning ut ifra værforholdene er avgjørende for din egen komfort! Sjekk værmeldingen hos Yr eller Storm på forhånd, og forslag til pakkelisten finner du her. Husk at rettningnslinjene skal overkommes og derfor må vi holde minimum to meter avstand til naboen rundt bålet og i gapahuken / overnattingen under åpen himmel. Forøvrig gjelder ikke dette for dem som deler husstand eller er i nære, intime relasjoner.

 

Påmelding: Følg link i høyremargen. Spørsmål sendes til turleder Stian Andreassen på mail stian_andreassen@yahoo.com eller tlf: 46644647 om det haster. 

 

Eventyrlig helaften med bålkos, overnatting og Asbjørnsen og Moe (DNT 26- 45 år)

Velkommen til denne enkle med forhåpentligvis givende fellesturen med Vandregruppa og DNT 26-45. Aktiviteten leder eventyrets ånd og fortellingens magi dypt inn i vakreste vestmarka med Nedre Gupu som scene. Der deltakere ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stian Andreassen
  • Sandra Mauer