AVLYST - Søndagstur med Barnas Turlag Lørenskog

Fellestur

Dato
1. november kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnefamilier, Barnevogn
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen og følg helt gjennom til e-post bekreftelse **

På søndag inviterer vi til en litt skummel halloween tur med Barnas Turlag. Vi møtes ved Ekerud utfartsparkering og går opp til Ballbingen. Turen er ca 1,5 km hver vei. Det er grusvei hele veien om noen har med barnevogn. 
Oppmøte Kl 10:00 ved Ekerud utfartsparkering. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne, påmeldingsfristen er dagen før, 31.10.

Varighet: ca 3-4 timer. Husk å ta med matpakke og drikke! Det kan også være lurt å ha med sitteunderlag og ekstra klær, varme barn er glade barn :)
Ta med noe barnet/barna dine kan ha som bind for øynene, et skjerf for eksempel.

Turen passer for barnefamilier som ønsker turfølge på søndagsturen.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på knappen".** 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Dokumentering av tur
På de fleste DNT arrangementer blir det tatt bilder som vi beytter til å promotere turer og aktivitet i DNT. Gi beskjed til DNT turleder om dere ikke ønsker å bli tatt bilde av. Foreldre blir forespurt om barn tas bilder av. Se fulle vilkår her: https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/

AVLYST - Søndagstur med Barnas Turlag Lørenskog

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen og følg helt gjennom til e-post bekreftelse ** På søndag inviterer vi til en litt skummel halloween tur med Barnas ...

Kontaktinformasjon: