Avlyst Nyttår ved sjøen (DNT 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
30. desember 2020 kl. 09:39
Til dato
1. januar
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vil du være med å feire slutten på 2020 sammen med oss? Vi legger turen langs kysten i Vestfold og kombinerer kyststitur, hyggelige folk og nyttårsfeiring. Kyststier er varierte, og vi vil gå både på strand, sti, asfalt og skog.

Onsdag ankommer vi Tønsberg og går en hyggelig tur på kyststiene i området der. Kanskje får vi oss også en tur opp på Slottsfjellet? Om kvelden sjekker vi inn på hotellet vårt for natten og går ut og spiser middag på en restaurant.

Torsdag, nyttårsaften, har vi turens lengste etappe på ca 25 km til Åsgårdstrand. Den første delen er i bebyggelse, men etter hvert kommer vi på fine stier helt nede i vannkanten. I Åsgårdstrand skal vi bo helt nede ved sjøen på Grand Hotell. Der spiser vi også en god tre-retters middag. Så husk å pakke med noe fint i sekken.

Fredag koser vi oss med en lang frokost før vi tar den fine stien videre til Horten. Turen blir på ca 10 km. Her tar vi oss tid til å se litt nærmere på byen før vi setter kursen hjemover igjen.

Turen koster 2250 kr. Dette inkluderer to hotellovernattinger i dobbeltrom og middag på nyttårsaften. Middag første dagen og transport dekkes av den enkelte. Husk å pakke med niste og snacks til turen, for det vil ikke være så mange steder å kjøpe noe underveis. Betalingsinformasjon sendes ut i påmeldingsbekreftelse. Vennligst sørg for å betale innen fristen, ellers kan du miste plassen din på turen.

Vi tar toget som går fra Oslo S kl 09.39 til Tønsberg. Ettersom noen kanskje vil komme på på andre stasjoner, eller komme seg dit på annet vis, er oppmøtet på Tønsberg stasjon kl 10.50.

Dersom du lurer på hvordan vi håndterer smittevern, kan du lese denne informasjonen fra DNT Oslo og omegn: https://www.dntoslo.no/artikler/nyheter/22446-nye-koronatiltak-i-oslo/. Vi er også avhengig av at alle som deltar er friske, har god håndhygiene og er flinke til å holde avstand. Dersom det skulle bli nødvendig å avlyse turen pga anbefalinger fra myndighetene på aktuelt tidspunkt, har vi mulighet til å avbestille overnatting for gruppen. Det er derfor ingen risiko for at dere taper påmeldingsavgiften grunnet dette. 

Denne turen er for deg mellom 26 og 45 år.

Nyttår ved sjøen (DNT 26-45 år)

Vil du være med å feire slutten på 2020 sammen med oss? Vi legger turen langs kysten i Vestfold og kombinerer kyststitur, hyggelige folk og nyttårsfeiring. Kyststier er varierte, og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ann-Kristin L. Mathiesen
  • Ingvild Østvedt