AVLYST: Vintersamling og årsmøte DNT ung Oslo (13-30 år)

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 14:30
Til dato
14. mars
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Ungdom, Årsmøte
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Hardangervidda, Jotunheimen, Oslomarka (se kart)
Turkode
13163
Dette arrangementet er over!

OBS: DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV SMITTEVERNHENSYN

 

En morsom, billig og innholdsrik aktivitetshelg for deg som er DNT-medlem, har lyst å bli kjent med nye folk og bruke stemmeretten din til å påvirke DNT ung Oslos aktiviteter og prioriteringer for neste år. Da 2020s Vintersamling dessverre måtte avlyses og årsmøtet avholdes digitalt, prøver vi igjen og vintersamlingen 2021 legges til idylliske Fondsbu! Årsmøtet er en av de viktigste møtene DNT ung Oslo holder hele året - og din sjanse til å påvirke hva vi finner på i 2021 og fremover.

Vi tar sikte på å avholde årsmøtet innenfor gjeldende smittevernstiltak og med en meters avstand mellom deltakerne. Derfor setter vi opp to busser for å holde avstand, og har et maksantall på 40 deltakere totalt, inkludert styret, turledere og ansatte. 

 

PROGRAM

Dag 1: Ankomst Fondsbu (1.065 moh)

Oppmøte på Oslo Bussterminal 14:30. Vi setter opp egen buss med avgang 15:00. Bussen tar oss til Tyin der beltebiler venter på oss for å frakte oss trygt til døra på Fondsbu. Bestyrer Solbjørg venter på oss med middagsmaten i 21-tiden! 

Dag 2: Frokost, årsmøte og turer/ aktiviteter

Etter frokost samles vi i spisealen for å holde årsmøtet. Agenda for årsmøtet finner du her. Sakspapirene sendes deltakerne to uker før årsmøtet. Etter møteslutt er det ut på tur. Våre dyktige turledere legger opp et spennende program for dagen. Her blir det aktiviteter for enhver smak. Du kan velge mellom en lengre topptur og en kortere fjellskitur. Det blir også inneaktivitet eller aktivitet nær hytta for de som ikke er interessert i å dra ut på langtur. 

 

Dag 3: Aktivitet og hjemreise

Vi tar en god frokost og gjør oss klare for dagen. Vi rekker en hyggelig tur eller aktivitet før vi drar. Beltebilen går fra Fondsbu kl 14:30 og bussen venter på oss ved Tyin. Vi regner med å være tilbake i Oslo mellom 20:00 og 21:00. 

 

Hvorfor skal jeg være med på et årsmøte?
Årsmøtet er en del av det som gjør DNT ung Oslo til en demokratisk organisasjon – som betyr at vi er avhengige av at du er med og bestemmer hva ditt fritidstilbud skal være!

Du som medlem eller frivillig i DNT ung Oslo er kjernen i vår organisasjon. Vi vil at du er med på å bestemme hva vi finner på, hvem som sitter i styret og hva vi som organisasjon skal bruke midlene våre på. DNT ung Oslo er for, med og av ungdom – og her er din sjanse til å påvirke hva vi finner på i 2020 og den kommende perioden. På årsmøtet skal vi dessuten velge hvem som sitter i styret. Samtidig får du med deg en herlig turhelg!

Vil du bli med i styret eller sitte i våre grupper ta kontakt med oss i DNT ung Oslo på frivillig@dntoslo.no

 

Saksdokumenter sendes ut til deltakerne i forkant av årsmøtet. 

 

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kroner 400,-
Dette er et medlemsarrangement, det vil si at man må være medlem for å kunne delta.

Bli medlem i DNT!

Maks antall deltagere på denne turen: 50, inkl. styret, turledere og deltakere.

Turpakken inkluderer: fullpensjon (overnatting, frokost, middag, niste og varm drikke til termos) på Fondsbu hele helga, bussreisen til og fra Oslo samt turleder- og aktivitetskostnader.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Alle deltakere vil få tilsendt et mer detaljert program med påmelding til ulike aktiviteter og annen informasjon om årsmøtesaker senest to uker før tursstart. Dere vil også få tilsendt sakspapirene for årsmøtet, og vi oppfordrer alle å lese disse dokumentene i forkant av møtet!

Har du spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på frivillig@dntoslo.no.

 

Pakkeliste:

Klær

 • Vindtett jakke og bukse, eventuelt langrennsjakke og bukse.
 • Ullundertøy + ekstra skift. 
 • Ullsokker
 • Fleecejakke/ullgenser 
 • Lue, votter og hals/buff
 • Lette innesko
 • Inneklær 
 • Dunjakke/annen varm jakke
 • Varme vintersko

Utstyr

 • Ski, skisko og staver som passer til turene du har meldt deg på. Mer info kommer nærmere avreise. Det er ikke preparerte skiløpyer i området, så langrennski anbefales ikke.
 • Feller
 • Hvis du skal på fjellskitur: Fjellski
 • Hvis du skal på topptur: Søkestang, spade, skredsøker. Send e-post hvis du ikke har.
 • Hvis du skal kite: Hjelm og ski/ snowboard. Slalom/randoski er anbefalt, fjellski kan gå. Langrennski fungerer ikke.
 • Solbriller/ goggles
 • Sitteunderlag
 • Dagstursekk
 • Kart, kompass og kartmappe (hvis du har)
 • Termos (til å fylle på varm drikke før tur)
 • Drikkeflaske
 • Matboks, hvis du vil ta et hakket mer miljøvennlig valg enn matpapir
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Lakenpose eller sengetøy. MERK: Fra og med vinteren 2019/2020 kan ikke sovepose benyttes i sengene på DNT Oslo og Omegns betjente hytter. Benytt lakenpose/sengetøy.
 • Powerbank/lader

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Les mer om hytta her: 
Fondsbu

Kart og ruteinformasjon:
Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer/kurs vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer/kurs:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

 

Denne turen er støttet av Frifond og midler fra Oslo Kommune så du kan nye godt av en fabelaktig helg på fjellet til en billig penge:) 

AVLYST: Vintersamling og årsmøte DNT ung Oslo (13-30 år)

OBS: DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV SMITTEVERNHENSYN   En morsom, billig og innholdsrik aktivitetshelg for deg som er DNT-medlem, har lyst å bli kjent med nye folk ...

Kontaktinformasjon: