Fra hytte til hytte i skogen i Sørum

Fellestur

Dato
17. oktober kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Gjerdrum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vår nabokommune har noen flotte skogsområder å by på som du kan være med og oppleve på denne turen. Vår lokalkjente turleder, Janne, tar deg med på en rundtur fra hytte til hytte i skogen i Sørum. Turen starter ved Sørum skytebane på Dammyra, og på den rundt åtte kilometer lange runden skal vi blant innom Lillestrøms kommunetopp Bjørnholen. Den siste av de fem hyttene vi passerer er Elghytta, som kan friste med flott utsikt før siste etappe tilbake til skytebanen. 

Hvordan komme til Sørum skytebane? Kjør fv 171 fra Frogner mot Sørumsand. 1 km etter at du har passert Sørvald bo- og behandlingssenter tar du av til høyre. Se etter Gjerdrum turlags røde banner, som vil stå ved avkjørselen. Det er gode parkeringsmuligheter ved skytebanen. Ta kontakt hvis du har reiser kollektivt, så sørger vi for at du får sitte på med noen den siste biten. 

Fra hytte til hytte i skogen i Sørum

Vår nabokommune har noen flotte skogsområder å by på som du kan være med og oppleve på denne turen. Vår lokalkjente turleder, Janne, tar deg med på en rundtur fra ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Janne Stokken
  • Evelina Hoppa