3 retters middag på primus

Fellestur

Dato
5. mai kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turmat, Matlaging Ute, Primus
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)

Denne onsdagskvelden møtes vi ved Nedre Gupu og lager og spiser et godt måltid. Deltakeren / turfølget lager sin egen mat på et medbrakt primus/stormkjøkken – og kan justere ingrediensene etter smak og behag. Maten nyter vi så sammen rundt et langbord, eller inne i lavoen hvis været ikke skulle spille på lag. Dette blir både en lærerik og sosial kveld!

Arrangementet krever påmelding, og det er begrenset antall plasser. Påmeldingen er ikke bindende før du også har Vippset kr. 150 til turleder (mob. 47252808). 

Oppmøte og avsluttningstidspunkt er på Nedre Gupu. Beregn god tid til å gå opp, enten på den blåmerkede stien – ca. 700 meter, eller gå / sykle veien rundt, forbi Furuholmen – ca 2 km. Vi starter presis.

Kollektiv: Buss 245 fra Sandvika terminal kl 17.16 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca. 35 min.

Meny:

Forrett – Bruschetta med tomater

Hovedrett - Risotto

Dessert – Smuldrepai med vaniljesaus

Deltakerene må ha med seg:

  • Primus/stormkjøkken
  • Stekepanne helst med lokk (alternativt aluminiumsfolie)
  • Stekspade, helst i plast / tre.
  • Skjærebrett
  • Skarp kniv
  • Tallerken
  • Bestikk
  • Drikkekopp

Turleder sørger for:

  • Ingredienser til middag og dessert
  • Oppvaskmulighet
  • Drikkevann
  • Kokende vann
  • Kaffe og te

Turleder: Maggy Bjørgvinsdottir. instagram: spis_ute, epost: maggyelva@mac.com, telefon: 47 252 808.

 

3 retters middag på primus

Denne onsdagskvelden møtes vi ved Nedre Gupu og lager og spiser et godt måltid. Deltakeren / turfølget lager sin egen mat på et medbrakt primus/stormkjøkken – og kan justere ingrediensene etter ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maggy Elva Bjørgvinsdottir