Turorientering i Bærumsmarka - Tanumskogen

Fellestur

Dato
9. juni kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Orientering, Turorientering
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)

Denne kvelden blir det turorientering i Tanumskogen. Turen passer for deg som ønsker å prøve deg på turorientering, og for deg som liker å gå tur sammen med andre. Vi går en av Flaggsprettens blå turer. Disse turene beskrives slik: Turer i lett og oversiktlig terreng med moderate stigninger. Passer for deg som har litt erfaring i bruk av kart. Enkel bruk av kompass er også anbefalt. Postene finnes oftest på sti eller i fint terreng.

Deltakerne må ha med egne kart, og gjerne et kompass. 

Turen vi vil gå er tur N: Tanumskogen: https://turorientering.no/flaggspretten/turer/2021/bla-tur-n-tanum/ (link til kjøp av kart).

Deltakerne må ha med egne kart. Enkeltkart, eller kartpakker kan kjøpes på nett (https://turorientering.no/flaggspretten/turpakker/2021/), eller i butikk (https://turorientering.no/flaggspretten/utsalgssteder/2021/).

Start: P-plass ved Tanum kirke. 

Avmarsj: kl. 18.

Retur: ca. kl. 21

Turleder: Maggy Elva Bjørgvinsdottir, mob. 47252808

Påmelding: Alle Bærum Turlags turer krever påmelding som en del av smittevernreglene. Bruk den råde knappen og fyll ut den informasjonen som du blir bedt om å legge inn. Til slutt må du trykke "Gå videre" og bekrefte informasjonen. Da skal du få en epost som bekrefter at du er påmeldt.

Smittevernregler: Se våre smittevernregler

Turorientering i Bærumsmarka - Tanumskogen

Denne kvelden blir det turorientering i Tanumskogen. Turen passer for deg som ønsker å prøve deg på turorientering, og for deg som liker å gå tur sammen med andre. Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maggy Elva Bjørgvinsdottir