Avlyst Norgeshistorie på Bygdøy

Fellestur

Dato
11. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Koronarestriksjoner

DESSVERRE NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (2021-02-23)

Vi går rundt det meste av halvøya og stopper ved minner om sentrale personer i tiden rundt 1814. Vi krysser E18 på gangvei, krysser over Sjølyst marina, går turveier på Prinsesseåsen (Hengsåsen) til Bygdøy Sjøbad, Paradisbukta og minnesmerket om Christian August (pause). Gjennom Kongeskogen, over til Oslo-siden med kyststi langs Frognerkilen. Stopp i nærheten av Oscarshall. Videre til Rodeløkkens kafe, Wedels vei og Dronningberget (pause). Herfra er det kort vei til Frognerkilen og Skøyen stasjon. 9 km. Stier, turveier, litt asfalt.

Oppmøte: Skøyen togst, ved kiosk vendt mot Bestumkilen kl 11.00. Tog eller buss.
Turslutt: Skøyen stasjon eller Frognerkilen

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  9. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Norgeshistorie på Bygdøy

DESSVERRE NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (2021-02-23) Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sidsel Graff-Iversen
  • Marit Torblå Karlsen