Avlyst Kjerringfred, Liabratten, Gubbero og Blåløypa

Fellestur

Dato
15. april kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo , Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Koronarestriksjoner

Under E6 til Gjelleråsmarka og tilbake til SNØ via Hanaborgåsen. Innom Sherpatrappene ved Liastua og gapahukene Kjerringfred og Gubbero, flott utsikt over Groruddalen og Oslo. Vi går under E6 til Gjelleråsmarka og går på sti opp til gapahuken Kjerringfred, før vi kommer til Liastua og Liabratten, før gapahuken Gubbero. Over Storsletta ned til Lukedammen, og under E6 ved Tømte. Derifra Blåløypa gjennom Hanaborgåsen tilbake til SNØ. 10 km. Blåmerket sti og turvei. Sherpatrapp med 333 trinn.

Oppmøte: Snøfonna 1, Lørenskog. Ved trappa opp til hovedinng SNØ kl 10.30.. Buss/Tog til Lørenskog stasjon - P ved SNØ/Skeidar.
Turslutt: Ved SNØ

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  12. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 
Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Kjerringfred, Liabratten, Gubbero og Blåløypa

Under E6 til Gjelleråsmarka og tilbake til SNØ via Hanaborgåsen. Innom Sherpatrappene ved Liastua og gapahukene Kjerringfred og Gubbero, flott utsikt over Groruddalen og Oslo. Vi går under E6 til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stig Solberg
  • Audhild Gammelsæter Johnsen