Avlyst Fornebu

Fellestur

Dato
18. april kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Seniortur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN.  TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I BÆRUM KOMMUNE. (pr 2021-04-09). TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). 

Runde på Fornebu. Vi går Oksenøya, Storodden, Hundsund. 5 km. Turveier.

Oppmøte: Bussholdeplass Telenor Fornebu kl 10.30. Buss 31 til Telenor Fornebu.
Turslutt: Telenor Arena.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  16. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Fornebu

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN.  TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I BÆRUM KOMMUNE. (pr 2021-04-09). TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE).  Runde ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne K. Sunde
  • Grete Gjertsen