Ormøya / Malmøya

Seniorer
Fellestur, Fottur, Dagstur
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Seniorgruppa

(pr 2021-04-09)
Vandring forbi badehus og særpregede villaer. Vakker natur på sørspissen av Malmøya. Turen går fra busstopp Nedre Bekkelaget gjennom bebyggelse til bro over mot Ormøya. Vi går på vei i strandkanten og ser mange sjarmerende badehus. Ny bro over til Malmøya. Vakkert naturreservat på sørspissen av øya. Interessante landformer, kanskje ser vi noen fossiler. Flott utsikt fra øyas høyeste punkt. På vår vandring rundt Malmøya kan vi beundre mange særpregede gamle villaer. På retur ser vi Ormøya kirke og et vakkert friområde/park. Deretter vandring til p-plass ved Ormøya bro, eller busstopp ved Nedre Bekkelaget. 8 km. Stedvis bratt med ujevnt underlag.
Oppmøte: Nedre Bekkelaget bussholdepl kl. 10.30. Buss 81 Fløysbonn til Nedre Bekkelaget.
Turslutt: P-plass v/ østenden av Ormøya bro

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  20. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Ormøya / Malmøya

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (pr 2021-04-09) Vandring ...

Turledere:

• Kari Frognes