Avlyst Milorgcella ved Skånevann i Asker

Fellestur

Dato
25. april kl. 11:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 10 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I ASKER KOMMUNE. (pr 2021-04-10)

Små og store stier med hovedpause ved godt bevart krigsminne. Vi starter på stier mot Mørkvann, passerer det idylliske Kalvetjernet, går nordover til større sti, som vi følger til Bjørvannet. Så skogsvei et stykke, småstier til cella og en liten runde på småstier i vakkert terreng. Tilbaketur på småstier hvis været er bra, på skogbilveien og større sti hvis regn. 9 km. Lettgått, sti, litt ulendt.
Oppmøte: Beston bussholdepl kl 11.40. Buss 250 Sætre til Beston..
Turslutt: Beston.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  23. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Milorgcella ved Skånevann i Asker

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 10 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I ASKER KOMMUNE. (pr 2021-04-10) Små ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Torblå Karlsen
  • Sidsel Graff-Iversen