Elvelangs - Alnaelva

Fellestur

Dato
29. april kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turkode
Seniorgruppa

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (pr 2021-03-37)

Alnaelva fra nord (Grorud) til sør (Kværnerbyen) forbi gamle industriområder som i stor grad er gjort om til grønne lunger. Vi går Groruddalen på langs og følger Alna, som er Oslos lengste elv. Her møter vi et variert og vakkert naturlandskap, med minner etter gammel industri. Vi går gjennom Grorud idrettspark, Alna idrettspark, og Alfaset gravlund til Bryn stasjon. Herfra følger vi elva nedover på restaurerte gangveier og broer, gjennom Svartdalen, fram til Kværnerbyen.10 km. På stier langs elva, og noe asfalt. Mest nedover
Oppmøte: Kl 10:30 på Grorud T. Buss 31 m.fl, T-bane 4, 5.
Turslutt: Kværnerbyen (buss 32)

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  27. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Elvelangs - Alnaelva

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (pr 2021-03-37) Alnaelva ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Cappelen
  • Anne-Berit Leganger