Denne turen går til Helvete!

Fellestur

Dato
2. mai kl. 10:15
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (pr 2021-02-23)

Spektakulær tur langs Skjersjøelva og over hengebrua ved Bjørnsjøhelvete. Hengebrua over Bjørnsjøhelvete ble gjenåpnet i 2020 etter en restaurering. Den ble bygget i 1954 av Oslo Lysverker og går over de frådende vannmassene i Bjørnsjøelva. Turen går fra Hammeren, langs Skjersjøelva på vestsiden, krysser Bjørnsjøelva ved Helvete og sørover igjen mot Hammeren på Gamle Nordmarksvei forbi Kamphaug. 17 km. Mest på sti, litt på vei, ulendt.
Oppmøte: Hammeren bussholdepl kl 10.15. Buss 51 til Hammeren.
Turslutt: Hammeren

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  30. april. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

 

 

Denne turen går til Helvete!

NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (pr 2021-02-23) Spektakulær ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Torblå Karlsen
  • Torbjørn Aas