Månedens langtur: Kyststien fra Fiskevollbukta til Breivoll gård

Fellestur

Dato
25. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

Vi går langs Bunnefjorden fra Fiskevollbukta i Oslo helt sør til Breivoll gård og Nesset. Vi følger den gamle strandpromenaden til Hvervenbukta, deretter over Ljansbruket hvor vi krysser Gjersøelva over til Oppegård. Videre til Ingierstrand bad, hvor vi følger Linjestien fram til Prosted, Bekkensten og sherpastien fram til Bålerud brygge, videre opp til Svartskogveien og inn til Sjødalstrand. Herfra tar vi den nye sherpastien over til Nebba, Kjærnes, Strandenga og Breivoll før vi ankommer Nesset og Bekkevold. Herfra går buss 505 tilbake til Fiskevollen. 
Lengde: ca 17 km
Vanskelighetsgrad: Middels/krevende
Maks antall: 40
Oppmøte: Fiskevollbukta bussholdeplass (retning fra Oslo) kl 10.00, nærmeste parkering er ved Hvervenbukta
Turleder: Terje Thurmann-Moe, tlf 908 24 179
Medturleder: Ingunn Bjørkavåg, tlf 957 93 302

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Månedens langtur: Kyststien fra Fiskevollbukta til Breivoll gård

Vi går langs Bunnefjorden fra Fiskevollbukta i Oslo helt sør til Breivoll gård og Nesset. Vi følger den gamle strandpromenaden til Hvervenbukta, deretter over Ljansbruket hvor vi krysser Gjersøelva over ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Terje Thurmann-Moe