Familietur til Syverudbekken

Fellestur

Dato
2. mai kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)

Vi starter og avslutter på parkeringen ved Ås rostadion. Turen "rundt" Syverudbekken følger den spennende stien langs elven opparbeidet av Rotary med både skilting og informasjonsplakater. Turen starter på lett fremkommelig sti i vakkert naturlandskap. Vi svinger deretter høyre inn Rotarystien og følger etter hvert denne oppover på sydsiden av bekken, langs bekkeleiet. Turen opp langs bekken på sydsiden er bratt og i ulendt terreng, med klopper, små broer og frodig "jungelaktig" natur. Her er det lett for store og små å leve seg inn i ekspedisjonsrollen! På toppen tar vi en liten rast ved brua, og krysser over til nordsiden av elven. Ta gjerne med spikkekniv - her er det gode muligheter for seiling av barkebåt! Deretter følger vi den bredere stien nedover igjen før vi ender opp der vi startet.  
Lengde: ca 3,5 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Maks antall: 25
Oppmøte: Årungen rostadion kl 11.00
Turleder: Solveig Sveri, tlf 957 52 192
Medturleder: Inger Helen Jensen, tlf 924 68 430

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Familietur til Syverudbekken

Vi starter og avslutter på parkeringen ved Ås rostadion. Turen "rundt" Syverudbekken følger den spennende stien langs elven opparbeidet av Rotary med både skilting og informasjonsplakater. Turen starter på lett ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Solveig Sveri