Kyststien, Nesodden øst

Seniorer
Fellestur, Fottur, Kyststi
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Seniorgruppa

Oppmøte: Blylaget bussholdepl kl. 10.30. Båt B10 til Nesoddtangen + buss 560 til Blylaget.
Turslutt: Nesodddtangen.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  18. mai. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.
Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Kyststien, Nesodden øst

Kyststien, Nesodden øst. En historisk vandring langs Bunnefjorden. Opplev de gamle bryggene, badehusene og de flotte sommervillaene. Stier og velveier. Litt asfalt. 15 km. Oppmøte: Blylaget bussholdepl kl. 10.30. Båt B10 ...

Turledere:

• Arild Drolsum