Vestmarka

Fellestur

Dato
30. mai kl. 11:05
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østfold (se kart)
Turkode
Seniorgruppa

Til Franskleiv, Fløyta, Halvorsenhytta, Sandungen. 15 km. Sti, småkupert, endel røtter og myr.
Oppmøte: Kattås bussholdepl kl 11.05. Buss 245 til Kattås (P-plass).
Turslutt: Kattås.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  28. mai. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Vestmarka

Til Franskleiv, Fløyta, Halvorsenhytta, Sandungen. 15 km. Sti, småkupert, endel røtter og myr. Oppmøte: Kattås bussholdepl kl 11.05. Buss 245 til Kattås (P-plass). Turslutt: Kattås. På grunn av koronasituasjonen er det ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Arve Hellmann
  • Marit Torblå Karlsen