Sørkedalen på langs

Fellestur

Dato
26. august kl. 10:45
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Fra Skansebakken til Årnes/Bogstad på blåmerkete stier. 12 km. Blåmerket sti fra Skansebakken.
Oppmøte: Skansebakken holdepl kl. 10.45. Buss 41 til Skansebakken.
Turslutt: Bogstad, eller Peder Ankers plass.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  24. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Sørkedalen på langs

Fra Skansebakken til Årnes/Bogstad på blåmerkete stier. 12 km. Blåmerket sti fra Skansebakken. Oppmøte: Skansebakken holdepl kl. 10.45. Buss 41 til Skansebakken. Turslutt: Bogstad, eller Peder Ankers plass. På grunn ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Astri Rogstad
  • Beate Heilemann