Bogstad-området

Fellestur

Dato
17. oktober kl. 10:35
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Strømsdammen, Wyller-løypa, Zinober, Bogstad gård. Vi går sti bratt opp fra Bogstad badeplass mot husmannsplassen Øvre Skuggen. Herfra følger vi skogsbilvei forbi en særpreget markalåve til plassen Strømsbråten. Fint utsyn over kulturlandskapet. Vi følger veien et stykke før vi tar av på sti opp mot Strømsdammen. Vi går til toppen av Wyllerløypa hvor vi snur og følger veien tilbake til Strømsbråten, deretter via Strøm/Zinober til Bogstad gård. Her bodde bl.a. Peder Anker, godseier og Norges statsminister i Stockholm 1814- 1822. På Bogstad gård er en hyggelig kafé, du kan se dyr i fjøset - og rusle i den vakre parken ned mot Bogstadvannet. Turen avsluttes med en kort vandring til Bogstad badeplass. 7 km. Noen bratte bakker på vei og sti.
Oppmøte: Bogstad badeplass kl 10.35. Buss 41 til Bogstad badeplass.
Turslutt: Bogstad gård eller Bogstad badeplass

Påmelding er ikke nødvendig. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Bogstad-området

Strømsdammen, Wyller-løypa, Zinober, Bogstad gård. Vi går sti bratt opp fra Bogstad badeplass mot husmannsplassen Øvre Skuggen. Herfra følger vi skogsbilvei forbi en særpreget markalåve til plassen Strømsbråten. Fint utsyn ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Heilemann
  • Kari Frognes