Avlyst Jeløya - kyststien

Fellestur

Dato
11. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kyststien, Vårtur, Jeløya
Arrangører
DNT Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga. av smittevernrestriksjoner

Velkommen til vårtur på Jeløya. Det er et stykke å kjøre dit, men vi satser på å komme våren i møte der ute langs de ytre delene av Oslofjorden. Kyststien på Jeløya er riktig en perle.

Oppmøte og turstart er på parkeringsplassen ved Alby gård kl. 11. Vi følger kyststien hele veien vestover og nordover. En liten avstikker går oppom Rødsåsen som er et flott utsiktspunkt. Deretter kommer vi forbi Refnes Gods og videre opp til Ramberg. Her forlater vi kyststien. Returen tilbake til Alby går inne på øya.

Mesteparten av turen går på sti, men vi kommer ikke helt utenom noen boligstrøstrøk og grusveier på siste delen av turen. Noen begrensede deler av turen går i forholdsvis ulendt terreng. Det kan dessuten være vått på noen strekninger. Derfor - godt fottøy er påkrevet.

Ta med niste og drikke. Turens lengde er på ca. 15 km. Varigheten er beregnet til ca. 5 timer.

På grunn av koronasituasjonen arrangeres det ikke fellestransport. Gjeldende smittevernregler blir fulgt. Det blir satt opp deltagerliste. Det er påmelding til turen.

Jeløya - kyststien

Velkommen til vårtur på Jeløya. Det er et stykke å kjøre dit, men vi satser på å komme våren i møte der ute langs de ytre delene av Oslofjorden. Kyststien ...

Kontaktinformasjon:

  • Lars Chr. Iversen
  • Tlf. 91580533

Turledere:

  • Lars Chr. Iversen
  • Bjørn Dyhre