Trilletur til Mariholtet

Fellestur

Dato
25. november kl. 10:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Østmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Midt i Østmarka ligger trivelige Mariholtet. 

Fra Ellingsrud er det fin trillevei langs Elvågavassdraget og Fri-Elvåga inn til Mariholtet. Veien brøytes hele året. På Mariholtet er det åpen kafé, og vi tar en god pause her. Retur samme vei. Ca. 8 km t/r.

Oppmøte: Utfartsparkeringen ved Ellingsrud kl. 10.30, N.B. ikke ved T-banen.

Off. kom.: T-bane 2 til Ellingsrudåsen, ca. 10 min. gange derfra til P-plassen.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor.  Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Mariholtet

Midt i Østmarka ligger trivelige Mariholtet.  Fra Ellingsrud er det fin trillevei langs Elvågavassdraget og Fri-Elvåga inn til Mariholtet. Veien brøytes hele året. På Mariholtet er det åpen kafé, og ...

Kontaktinformasjon: