En natt under fullmånen

Fellestur

Fra dato
20. oktober kl. 18:00
Til dato
21. oktober
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Utenatt, Fulllmånetur, Voksen, Voksen, Aktivitet Fottur
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du en av dem som har fått dilla på utenetter? Eller kanskje du lenge har hatt lyst til å prøve en natt i hengekøye? Turlederne på denne turen har nemlig blitt bitt av basillen - så mye faktisk at vi har startet et Instagramkonto ved navn @utenattdilla. :) Uansett utgangspunkt - bli med oss da vel! Vi inviterer til hengekøyetur under fullmånen. 

 

Turbeskrivelse: Turen begynner ved Narvesen på Skullerud T-banestasjon. Vi møtes der klokken 18.00 og går samlet opp til utkikkspunktet Korpåsen. Det er en kort tur, men på slutten blir det bratt, så vi går sakte oppover så vi ikke blir svette. Tillater vind- og fuktforhold at vi brenner bål, så gjør vi det mens vi venter på at månen skal stig opp bak oss. Vi får vakker skue ut over Oslo mens vi hygger oss rundt (forhåpentligvis) bålet. Fornøyde kryper vi i køyene våre når vi ønsker det og avslutter turen når vi sovner. De som skal på jobb tidlig neste dag kan gå når de ønsker. Den ene turlederen pakker nok sammen i 7:30 tiden. 

Dato for tur: onsdag 20 oktober  2021

Når: klokken 18:00

Ankomst/oppmøtested: Forran Narvesen ved Skullerud T-bane. Kommer du med bil er det gratis parkering ved Skullerudstua. Turen avsluttes når vi kryper i soveposene, slik at de som vil kan rekke tidlig arbeidsdag dagen etter mens de som kan, kan kose seg med lang frokost med utsikt over byen.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra Skullerud, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

 • Varme klær (det kan bli kjølig i luften om kvelden)
 • God sovepose/liggeunderlag 
 • Det du vil sove i/under
 • Hodelykt
 • Sitteunderlag
 • God sko
 • Drikke og mat til seg selv. Bær med deg det vannet du trenger, det er ikke vannkilde i området 
 • Toalettsaker  (ta med en pose/hundepose til toalettpapir, vi legger ikke igjen noenting)
 • Primus, stekepanne, gryte, etc (avhengig av hva en skal lage til middagen)
 • (Turlederne har med primus og kan koke vann)
 • En vedkubbe eller to om du har (eller plass til å bære et par i sekken opp)

Vi sender en melding til deltakerne noen dager før turen :) 

Påmelding; Påmelding skjer via den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på. Hvis du må melde deg av, vennligst send en mail om dette til kathrese82@gmail.com eller sms til telefon 93212922. Det er plass til 10 deltakere, men sett deg på ventelisten om turen er fulltegnet. Av erfaring vet vi at det ofte kommer en avmelding.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT;

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

En natt under fullmånen

Er du en av dem som har fått dilla på utenetter? Eller kanskje du lenge har hatt lyst til å prøve en natt i hengekøye? Turlederne på denne turen har nemlig ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

 • Tor Arne Pladsen
 • Kathrine Karlsen
 • Mette Langnes