Friday night at Gressholmen (18-30)

5. november kl. 15:45
6. november kl. 14:00
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

Velkommen til frivilligsamling på Gressholmen. Vi har booket «Styrbord» en av de nyåpne hyttene på øya. Alle frivillige i DNT ung Oslo er velkomne, både turledere, instruktører, koordinatorer og andre frivillige!

Turen går fra fredag 5. november til lørdag 6. november. Vi har hytta fra klokken 14 på fredag til klokken 11 på lørdag.

Avreise er klokken 16 med båt fra Rådhuskaia. Oppmøte ca 15.45. (nb! det er også mulig å komme senere med båten som går 17, men dette er siste båten ut til øya.)

Vi lager en felles middag på fredag kveld, uten om det må alle ta med hva de måtte ønske av mat og drikke.

Fredag kveld legger vi bare opp til sosialt hygg, Lørdag kan vi utforske øya, bade, muligens padle litt også er det hjemreise.

Pris: Gratis <3

Pakkeliste:

Lakenpose, badetøy, frokost/lunsj, snacks og det du måtte trenge til en hyggelig fredag kveld...og god s! ;)

+superhygge om noen tar med en høyttaler!

Friday night at Gressholmen (18-30)