Asker på Langs - Etappe 2 - Sætre til Røyken

Fellestur

Dato
17. september kl. 09:40
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Askerpålangs, Herstadheia, Asker, Hurum
Arrangører
DNT Asker Turlag, Bærum Turlag , DNT Drammen og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Turkode
Sprekingtur

Dette er andre etappe av fire i "Asker på langs", arrangert av DNT Asker Turlag høsten 2022. Turen går gjennom spennende terreng i det indre av Hurum og Røyken. På turen kommer vi forbi steder som Setervann, Flater gård, Herstadhei turisthytte og Villingstadåsen.

Det er påmelding på turen.

Turen er detaljert beskrevet på UT.no:

https://ut.no/turforslag/1112156513/asker-pa-langs-etappe-2-stre-til-ryken

Oppmøte er på Sætre bussterminal. Starttidspunkt vil bli samkjørt med ankomst busser fra Røyken stasjon (Rute 261) og Oslo/Slemmestadveien (Rute 250). Det er også mulig å parkere bil på plass like ved Sætre bussterminal og ta buss tilbake etterpå fra Røyken stasjon. Starttidspunkt satt til kl. 0940 (tilsvarer buss rute 261 fra Røyken Stasjon kl. 09.08 og buss rute 250 med avgang kl 08.46 fra Slependen IKEA).

Turen er på vel 20 km. Terrenget er forholdsvis kuppert. Det er et parti på noen hundre meter over myr som kan være våt. Mesteparten av turen går på sti, men det er også noen kilometer på skogsbilvei. Turen er beregnet å ta 7 timer, med to matpauser underveis. Deltakerne må selv ta med mat og drikke. Godt fottøy er påkrevet.

Turen er betegnet som krevende og deltakerne må være i god fysisk form.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bjørn Hanssen
  • Marit Stinessen
  • Lars Chr. Iversen