DNTrunLite 🏃‍♂️🏃‍♀️💦 - Løpegøy rundt Bygdøy (DNT Oslo 26-45 år)

Dette arrangementet er over!

Bli med på en joggetur rundt Bydøy langs kyststien 🏃‍♂️🏃‍♀️!

BADING inkludert 💦!!

Dette er en enkel tur for deg som ønsker å komme deg i gang med løping, eller for deg som ønsker å løpe sammen med andre som er glad i å bevege seg ute. Vi ønsker å motivere deg for å oppleve hvor fint Oslos nærområde, med sine mange ukjente løpeperler, er. Dette er også passe bra som en treningsøkt for deg som målsetter deg å løpe på et høyere nivå etterhvert på langturene.

💡 Turen passer både nybegynnere og erfarne løpere som ønsker å treffe likesinnete folk som er glad i å oppleve naturen i nærområdet. Turen er for de mellom 26 og 45 år.

 

✅ Aktivitetsbeskrivelse

Vi møtes ved Frognerkilen skatepark i nordenden av Bygdøy kl.11. Vi løper en fin sti helt tett langs Frognerkilen forbi Rodeløkken Kafe, Oscarshall og Norsk Folkemuseum. Nå setter vi kurs mot Huk helt i sørenden. Her kan vi ta en pause og svømme. Deretter passerer vi Naturiststranden og løper på sti gjennom lett skog og langs sandstranden. Vi tar igjen en liten drikkepause ved Paradisbukta, og fortsetter gjennom skogen mot Byddøy sjøbad. Siste kilometerne møter vi kyststiene på vestsiden av øya igjen, som vi følger gjennom skogen opp mot Ferd Stadion. Til slutt tar vi den enest og siste bakken, Dronningsberget, før vi kommer i mål (skaterparken). Etter turen er det mulig å spise en is sammen eller nyte noe annet godt i glasset for de som ønsker å bli med.

Det er også mulig å hoppe av ila. turen underveis, hvis noen ønsker det. Veinettet rundt Bygdøy er veldig tydelig. Vi kommer nok i mål alle sammen!

Vi tilbyr mulighet til dukkert ved Huk eller i Paradisbukta hvis det er varmt.

Turlederne Sverre og Carsten er vant til korte og lengre løpeturer i marka. Begge har turledelseserfaring fra både nærturer og fjellturer gjennom Vandregruppa/DNT. Vi deler gjerne erfaringene våre. 

✅ Tidspunkt

Lørdag, 25. Juni kl. 11:00.

✅ Oppmøtested og turslutt

Oppmøte og turslutt: Frognerkilen skatepark. Spør oss om du er usikker på hvor det er.

Husk: Vi tilbyr kort BADING underveis når vannet er deilig (valgfritt), håper du blir med!

✅ Turlengden og -varighet

ca. 10 km

Variert underlag: Mest lett sti, grusveivei, noe asfaltvei.

✅ Vanskelighetsgrad

Turen er enkel. Du må kunne løpe angitt distanse. Vi holder en fart på ca. 5-8 km/t, avhengig av underlag; av og til går vi.

Vi løper uansett været!

✅ Ta med

  • Løpesko som du kjenner fra før av. Skoene kan bli skitne, det kommer i stor grad an på været. Om du trenger det, tape føttene dine FØR (ikke under) turen.
  • Klær deg etter været. Bruk helst lett (tekniske) klær som puster godt.
  • Drikkesystem og energibarer/energi gel/etc om du ønsker det
  • Badetøy eller/og det du har på deg (om du har lyst til å bade). Triatlon trøye funker best.
  • Løpebelte eller lett sekk som sitter tett på kroppen.

✅ Forpleining

Ta med nok drikke og noe 'rask mat' (f.eks. energibarer) om du trenger det.

✅ Turlederne tar med 

  • Førstehjelpsutstyr

✅ Betaling 

Turen er gratis.

✅ Viktig

Om nødvendig sendes info ut når det nærmer seg turdato. Det kan forekomme endringer i turprogrammet p.g.a. vær eller etter deltakeres ønsker.

✅ Påmelding

Det kreves påmelding som åpner fra 1. Juni. Trykk da på den røde "Meld deg på!" knappen i høyremargen på DNT nettsiden. Påmelding via Facebook gjelder imidlertid ikke.

✅ Spørsmål om turen

Besvares per epost-adresse til Carsten (carsten-schwermer@gmx.de) eller Sverre (stvinnereim@gmail.com), eller ring Carsten (se nummeret i boksen)

 

Annet og vilkår

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og og har mye erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her.

På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser. Turen arrangeres av https://vandregruppa.dnt.no/ på dugnadsbasis. Vilkår for deltakelsen finner du her https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/.

 

Mer informasjon om turen vil bli sendt alle påmeldte deltakere før turstart.

Ofte stilte spørsmål - se vår "faq" om fellesturer.

DNTrunLite 🏃‍♂️🏃‍♀️💦 - Løpegøy rundt Bygdøy (DNT Oslo 26-45 år)

Bli med på en joggetur rundt Bydøy langs kyststien 🏃‍♂️🏃‍♀️! BADING inkludert 💦!! Dette er en enkel tur for deg som ønsker å komme deg i gang med løping, eller for ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Carsten Ulrich Schwermer
  • Sverre Tvinnereim