Sommermoro med sjøaktiviteter i Asker - Elnestangen

8. august kl. 10:00
12. august kl. 16:00
Barn, Ungdom
Arrangement, Dnt-Skolefri, Sommernær2022, Turorientering, Matpåbål, Aktivitet Kajakk, Sommerferie, Aktivitet Kano, Sup, Bading
DNT Asker Turlag, Barnas Turlag Asker , Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Sommerferieaktiviteter

Velkommen til Elnestangen for sjøaktiviteter med Den Norske Turistforening. Prøv deg på kajakk, eller kanskje en liten tur i kano. Det vil også være SUP (stand up paddleboard) til lån, samt robåter og utstyr til krabbefiske. I tillegg til sjøaktiviteter blir det et hengekøyeområde, KUBB, ballspill, turorientering med mer. Enkel gratis bevertning hver dag. Bare å møte opp mellom klokka 10 - 16 alle hverdager for barn og unge.

Mandag til fredag klokka 10 - 16 fra:

• 1. august - 5. august

• 8. august til 13.august

• (uke 31 og 32)

Ta med deg badetøy, håndkle, vannflaske og litt mat og bli med :)

Foreldre har ansvar for sine egne barn.

Sommermoro med sjøaktiviteter i Asker - Elnestangen