Aktivitetsleder på Fondsbu i vinterferien

Fellestur, Skitur, Fjelltur, Hyttetur, Aking, Aktivitetsleder
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Fondsbu
Jotunheimen (se kart)

Fondsbu ligger flott til i  Jotunheimen, med variert og barnevennlig terreng som gir mange muligheter. Vi drar til Turbos BaseCamp, hvor det blir bålkos, slalomløype, hopping og snøhulegraving. På ettermiddagene har dere muligheten til å gå en ekstra tur i området, eller slappe av inne i den koselige peisestua på hytta. Bestyrer, Solbjørg, serverer fantastisk lokalmat hver dag.

Passer for barn fra 5 år i følge med voksne

Aktivitetslederne organiserer uteaktiviteter som skileik, skiturer, snøhulegraving, aking, bålmat og annen moro i nærområdet rundt hytta.  For de voksne er det mulig å delta på aktivitetene sammen med barna, gå turer alene i området, eller sammen med andre voksne. Barna må alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetsledertilbudet er gratis.

Dagsprogrammet kan se slik ut:

10.00 -10.30 Oppmøte på tunet med leker til alle er klare.
10.30 - 15.00

På tur til ”Turbos Base-Camp”. Akkurat passe tur til at alle kan være med.  Bål, slalomløype, hopping, snøhulegraving.

15.00 - middag Fri lek, tur med familien eller lignende.
Etter middag Noen kvelder vil aktivitetsleder ha felles eventyrstund, spill og tegning før leggetid.

Påmelding
Ta direkte kontakt med Fondsbu for bestilling av fast opphold. Aktivitetsledertilbudet er gratis for overnattende på hytta.

Område
Mer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no.

Adkomst
Buss: Vinterstid anbefales buss fra Oslo, Bergen eller Lillehammer til Tyin. Ved buss med ankomst Tyinkrysset må man bestille taxi fra Tyinkrysset til Tyin. For info om bussavganger fra Oslo, Lillehammer: Valdresekpressen. Fra Bergen: Øst-Vest Ekspressen.

Bil: Du kjører E-16 fra Oslo eller Bergen til Tyinkrysset. Derfra ca 4,5 km på RV 53 mot Årdal til Tyin, hvor det er stor vinterparkering mot betaling kr. 60,- per døgn.

Beltebiler fra Tyin til Eidsbugarden/Fondsbu korresponderer med bussavganger og kjøres i rutetrafikk, men kun på forhåndsbestilling. For info om ruter, priser og andre betingelser www.jvb.no/beltebiler eller JVB på tlf. 61 36 59 00.

Bagasjetransport med beltebil forutsetter avgang med fullt betalende gjester.

Planlegging er halve turen - vi anbefaler at dere skaffer dere kartet og studerer dette før dere reiser til fjells . Kart kan kjøpes på DNT Oslos nettbutikk.

Turinformasjonen hjelper deg

Skulle det være spørsmål angående turopplegg, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene til DNT er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

Aktivitetsleder på Fondsbu i vinterferien

Barnas Turlag stiller med aktivitetsledere på Fondsbu i vinterferien! Det blir aktivitetsfylte dager fylt med leking i snøen, skiturer og kos rundt bålet.   Fondsbu ligger flott til i  Jotunheimen, ...